Tvrtka Dem Trade je značajni regionalni proizvođač kave i proizvoda na bazi kave, prepoznatljiva po vrhunskoj kvaliteti i temeljena na posebnom odabiru sirovina te primjenjenoj tehnologiji u procesu proizvodnje.

Osnovana je 1990. u Koprivnici, kao jedna od prvih privatnih pržionica na ovim prostorima čiji se kapacitet sa godinama povećavao prateći povećanje udjela na tržištu, do današnjih 200t/godišnje, sa brendovima: GOLD kava, BRAZILIJANA, MINAS kava i GOLD Cappuccino te GOLD espresso i GOLD espresso exclusive
arabica.

Glavna odrednica od samih početaka, a koja se zadržala svo ovo vrijeme je proizvodnja vrhunske kave i kavovina te espresso kave uz stalnu primjenu najnovijih tehnoloških znanja i opreme. Kvalitetu našeg proizvoda, te nas kao proizvođača, prepoznali su mnogobrojni potrašači kako u našoj tako i u drugim regijama ( Slavonija, Zagreb ) te mnogobrojni regionalni i nacionalni kupci ( Kaufland, InterSpar, KTC – Hrvatska, Plodine, Stanić, Sloga, Robin, Pipo, Podravka, Trgodes, Stridon, Sjever plus, Udruga trgovaca Međimurje, Trgovina Krk, itd..)

Ostvarujemo izvoz u prekomorske zemlje kao što su Kanada, Amerika i Australija sa udjelom od 10-tak posto ukupne proizvodnje te stalnom tendencijom rasta.

Da bi i dalje ostali konkurentni na tržištu i spremno dočekali njegovu daljnju liberalizaciju, svakodnevno radimo na implementaciji kvalitativnih standarda ISSO i HACCP te modernizaciji proizvodnje.

Paralelno sa time, planira se proširenje proizvodnog kapaciteta u skladu sa poslovnom strategijom o širenju na cjelokupno nacionalno tržište.

Vjerujemo da ćemo na taj način ostvariti osnovne preduvjete za postizanje našeg cilja, a to je da budemo jedan od vodećih proizvođača u segmentu kave i kavovina na tržištu RH.

S poštovanjem,

Iva Baić Đurek

Direktorica prodaje i marketinga